Nyheter Villa Sognefjord

 

25.November 2012

 

Vi ha skille oss fra flytebrygge  på Villa Sognefjorden. Den forrige eieren av huset hadde rett til å kjøpe den tilbake av oss. Vi arbeider nå aktivt å bygge en ny flyttebrygge på den tidligere posisjon. I mellomtiden er det selvfølgelig en løsning for dere fra stranden, rett foran huset.   Båten vil være på samme landing som før og vil ha en god norsk sløyfe system  so dere kan enkelt trekke inn og gå inn i båten. Vår intensjon er å forsikre alle våre gjester at du kan bruke båten uten begrensninger. Vi håper at vi får en ny flyttebrygge i tid til klar for denne sesongen, men i øyeblikket kan vi ikke helt garantere det. Vi vil holde deg oppdatert som alltid. I mellomtiden vil stranden bli tilgangspunkt for båten.

24 oktober 2012

Vår første sesongen er over, og det var over raskt og uten problemer, vi har ikke merket at det er høst allerede. Vi hadde så mange fantastisk gjester i huset og er stolte over at vi var i stand til å gi deg en uforglemmelig tid i Norge. Vi ønsker derfor å si en stor takk til alle de gjester som har verdsatt vår "Villa Sognefjord" som vi kha håpet på. Kanskje vi får se noen av dere igjen en dag.

 

 

22.Juni 2012

De første gjestene er allerede tilbake hjemme og forlot sine inntrykk i vår gjestebok. Sjekk det ut .
At du kan også dele dere erfaringer, har jeg bedt våre gjester til å sende oss noen bilder av henne. Sjekk den her: gjestebilder.

 

5.Mai 2012

 

Jeg endelig får tid til å poste litt mer nyheter. Som dere har sett allerede de nye bilder av innsiden av huset. Vi håper at du liker det. Jeg kan fortelle deg at mange hardt arbeidende frivillige med mye svette og blod har jobbet med det for deg. Du har nå et nytt bad, ny parkett, nye møbler og elektriske apparater og du har nå et vakker norsk hus. Vi  allerede ser frem til våre gjester, som forhåpentligvis vil elske vår lille huset  slik vi gjør.

 

9. Desember 2011

 

Har nettopp kjøpt et ny båt for huset som du kan bruke med start neste vår for kjempebra fisketurer i fjorden i stedet for den gamle båt. De nye møbler er allerede i huset, og venter bare på konstruksjonen deres.

 

19. November 2011

Etter flere dager for å vente på D-nummer, åpner kontoer, signerer kontrakter, og en konstant skjelvinger for gode valutakurser, er det nå oppnådd. Flyene er booket. Prosjektet huset "Villa Sognefjord" starter fra det 27.  Desember. Nye elektrisk, nye tepper og møbler er på vei. Familien kommer i mars til å hjelpe på detaljene. Så ikke mye forhindrer deg å ha en fin ferie fra påske neste år. Vi vil holde deg oppdatert og vil opplast de første bildene fra innsiden Januar. Vi er veldig begeistret og ser fram til ditt besøk. Det blir spennende i fremtid!

PS: Den første boken er allerede der!

 

James og Katharina